Pozvánka na konferenciu

Pozývame Vás na Národnú konferenciu s medzinárodnou účasťou na tému Grantovanie voľby a kontroly: Transformácia duševného zdravia a psycho-sociálna podpora u osôb so zdravotným znevýhodnením, ktorá sa uskutoční 20.-21.mája 2024 v Bratislave.

Cieľom konferencie je upozorniť na problémy v prístupe k duševnému zdraviu a psycho-sociálnej podpore. A zároveň spoločne hľadať optimálne modely fungovania takýchto služieb s ohľadom na uznanie a rešpektovanie práv jednotlivcov rozhodovať o sebe a svojom živote, ktoré sú zakotvené v princípoch ľudských práv.

Svojim obsahom je konferencia zameraná ako pre jednotlivcov, ktorí majú záujem o rozšírenie vedomostí v oblasti duševného zdravia a psycho-sociálnej podpory, tak pre poskytovateľov sociálnych služieb, tvorcov politík, výskumníkov a ostatných zainteresovaných aktérov.

Konferenciu spoluorganizujú European Association of Service providers for Persons with Disabilities (EASPD), TENENET, SocioFórum a je podporená Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) a Európskou Úniou.

Termín konferencie: 20. – 21.5.2024

Miesto: v priestoroch hotela DoubleTree by Hilton

Link na prihlásenie sa: https://www.easpdconference.eu/registration

Oficiálny program konferencie (Anglicky): https://www.easpdconference.eu/programme

Termín na prihlásenie sa: do 1.mája 2024

Aký je program konferencie?

Program konferencie je ešte stále v prípravnej fáze a preto môže dôjsť k zmenám. Pre najaktuálnejší program sledujte oficiálnu webovú stránku konferencie. Aktuálny program (akt: 10.apríla 2024) preložený do slovenčiny si môžete pozrieť nižšie.

Aká je cena účastníckeho poplatku?

Cena účastníckeho poplatku pre riadnych a pridružených členov SocioFóra je zvýhodnená na 100.-EUR/ účastník (+4,99.-EUR servisný poplatok). Prihlásiť sa na konferenciu môžete prostredníctvom tohto linku: https://www.easpdconference.eu/registration. Z možností účastníckeho poplatku následne vyberiete poslednú možnosť “Participants from Slovakia” (Účastníci zo Slovenska).

Čo je súčasťou účastníckeho poplatku?

Účastnícky poplatok zahŕňa prístup k aktivitám v rámci programu konferencie, vrátane panelových diskusií a workshopov, obedy, coffebreaky a občerstvenie (20.-21.mája) a tiež spoločnú večeru (20.mája).

POZOR! Ubytovanie nie je súčasťou účastníckeho poplatku. Každý účastník si hradí poplatky spojené s ubytovaním v Bratislave na vlastné náklady a po vlastnej línii.

Čo ak sa chcem zúčastniť len jedného dňa?

Nakoľko sa jedná o dvojdňovú konferenciu, prihlásenie sa len na jeden deň nie je možné. Každý účastník tak musí zaplatiť celý poplatok za konferenciu, bez ohľadu na to, ktorého dňa alebo ktorých workshopov sa zúčastní.

V akom jazyku bude konferencia prebiehať?

Vzhľadom na medzinárodnú účasť na konferencii bude oficiálnym jazykom angličtina. Avšak pre záujemcov bude k dispozícií preklad z angličtiny do slovenčiny a rovnako aj zo slovenčiny do angličtiny.

Je možné uhradiť účastnícky poplatok v deň konania konferencie na mieste?

Bohužiaľ nie. Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť vopred online.

Na koho sa môžem obrátiť s mojimi otázkami?

V prípade, že budete mať otázky týkajúce sa konferencie, prosím, kontaktujte nás emailom: info@socioforum.sk alebo telefonicky na čísle: +421 950 884 384